reklamlar

haberler

manşet haberler

Personel Sağlık Personeli Sağlıkçılar PersonelSaglik.NET

11 Temmuz 2016 Pazartesi

Ziraat Bankası OGS ve HGS Etiketi ALma

 

Ziraat Bankası ile Otomatik Geçiş Sistemi OGS etiketinizi alıp, uzaktan okuma özelliğine sahip etiket ile hızlı ve konforlu geçiş yapın. Ziraat Bankası ile HGS Hızlı Geçiş Sistemi etiketinizi de alabilirsiniz...

 

Otomatik Geçiş Sistemi (OGS)

 

 

Etiketler bizden, konforlu geçişler sizden!

 

 

 

Genel Bilgiler

 

 

​Boğaz köprüleri ve otoyollarda Karayolları Genel Müdürlüğünce tesis edilen gişelerden, uzaktan okuma özelliğine sahip etiket ile hızlı ve konforlu geçiş yapın.

 

 

 

Özellikleri

 

 

Bankamız tarafından satılan OGS etiketleri üzerinde otoyol ve köprü geçişleri sırasında etiket bakiyesinin okunduğu ve geçiş bilgilerinin yazıldığı bir sistemdir.

 

 

OGS etiket satışları sırasında OGS hesap numarası oluşturulmakta, müşteri hesabı veya kredi kartı ile ilişkilendirilen OGS hesap bakiyeleri düzenli olarak güncellenmektedir.

 

 

OGS hakkında Sıkça Sorduklarınız için lütfen tıklayınız.

 

 

 

Başvuru Belgeleri

 

 

Gerçek Kişiler için; Araç Ruhsatının beyanı, Kimlik Bilgileri

 

 

Tüzel Kişiler için; Araç Ruhsatı, Yetki Belgesi, İmza sirküleri

 

 

 

Başvuru Kanalları

 

 

Ziraat İn​ternet Şubesi

 

 

OGS Şubelerimiz

 

 

0850 220 00 00 Telefon Bankacılığı

 

HGS Hızlı Geçiş Sistemi:

 

 

 

 

 

Gişelerden hızlıca geçin diye, HGS Ziraat'te.

 

 

 

Genel Bilgiler

 

 

Hızlı Geçiş Sistemi ile paralı otoyol ve köprülerde, üzerinde HGS logosu yer alan gişelerden aracınızla durmaksızın geçiş yapabilirsiniz.

 

 

 

Özellikler

 

 

Hızlı Geçiş Sistemi, köprü ve otoyollarda geçiş ücretlerinin hızlı bir şekilde ödenmesini sağlamaya yönelik özel bir uygulamadır.

 

 

Araçların ön camına monte edilen ve fonksiyonel durumdaki yapışkan tipi ya da kart tipi etiket ile HGS gişelerinden geçiş yapılabilmektedir. Geçiş esnasında geçiş ücret tutarı, etiket üzerinde kayıtlı bulunan bakiyeden düşülmektedir.

 

 

 

 

Gişelerden geçişlerde sorun yaşamamanız için HGS etiketinizi, size verilecek Kullanım Kılavuzunda belirtilen şekilde aracınızın ön camına yapıştırmanız önemlidir.

 

 

Bankamızdan HGS temin etmek için Ziraat Bankası Kredi Kartı, Kredili Mevduat Hesabı ya da Vadesiz Mevduat Hesabı müşterisi olmanız gerekmektedir.

 

 

Bankamız Kredi Kartı, Kredili Mevduat Hesabı ya da Vadesiz Mevduat Hesabınız ile ilişkilendireceğiniz HGS etiketinizi aldığınız sırada etiketinize, araç sınıfına göre belirlenen "Minimum Yükleme Tutarı"nın altında olmamak kaydı ile yükleme yapılması gerekmektedir. HGS etiket bakiyeniz belirlemiş olduğunuz limitin altına düştüğünde etiketinize "Otomatik Yükleme Talimatı"nız doğrultusunda yükleme yapılacaktır.

 

 

Ziraat Bankası Kredi Kartı'nıza bağlı olarak HGS etiketinize yapılan yüklemeler, kartınıza alışveriş işlemi olarak yansıyacaktır.

 

 

Önemli Açıklama: HGS etiketinde geçişleri karşılayacak yeterli bakiye bulunmaması ve 15 gün içerisinde HGS elektronik etiketine kaçak geçiş tutarlarının toplamını karşılayacak kadar paranın yüklenmemesi durumunda HGS elektronik etiketi kara listeye girecek ve iptal edilecektir.

 

Ziraat Bankası ile OGS ve HGS etiketinizi alabilirsiniz.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haberdata.com Güncel Son Dakika Haberleri